International press articles (Denmark, Germany, Spain)

Handelsbladet 22
November 1972

FUMBLE
Englands svar på SHA NA NA

Fumble er en ny engelsk gruppe, som på deres debut-LP 'Fumble' (SVNA 7254) viser, at de ikke er en gruppe, der fumler med tingene, men derimod præcis ved, hvordan de skal håndtere deres instrumenter, så de opnår den optimale fuldkommenhed.
Gruppen line up er DES HENLY - lead vokal & guitar, SEAN MAYES - piano, vokal, MARIO FERRARI, bas og vokal og BARRY PIKE på trommer, og alle ser de ud, som var de trådt lige ud fra filmen 'Rock Around The Clock', som blev vist i svensk TV i oktober måned. Det er med snot i håret, tandpastasmil, hårdt udseende og hvad ellers hører sig til. Med denne beskrivelse kommer det vel ikke som nogen overraskelse, når vi fortæller, at gruppen er Englands svar på SHA NA NA. Dog når de kun denne til knæene, da de mangler Sha Na Na's evne til lige nøjagtigt at overdrive så meget, at publikum ved, at det hele er gas.
Ses bort fra dette lille minus, er der absolut meget at hente på pladen, som giver en række af halvtredsernes topmelodier i nye og bedre arrangementer.
Bedst slipper gruppen uden tvivl fra ELVIS-melodierne 'One Night' og 'Teddy Bear', som de får givet et sådant indhold, at de absolut også er meget aktuelle i dag. Blandt de øvrige glimrende indspilninger skal især lægges mærke til Little Richards 'The Girl Can't Help It', som gives med en sådan fylde og veritalitet, at den siger spar to til alt, Bobby Vee's 'Take Good Care Of My Baby', Buddy Holly's 'Rave On', som er noget ud over det sædvanlige, og Ricky Nelsons 'Hello Mary Lou'.
-gar-

Many thanks to John Garodkin for providing this article.